keknou nr. 05

een ultra slanke tafel, met eiken blad en unieke stalen keknou poten

De keknou nr. 05 geeft subtiliteit een nieuwe dimensie. Het blad is 34 mm dik en is aan de randen verjongd tot een dikte van 20 mm. Dit ontwerp resulteert in een strakke look vanuit elk oogpunt. De poten hebben een t-profiel wat zorgt voor een verassend aanzicht vanuit verschillende hoeken. De ronde voetjes geven de tafel een speelse en uitzonderlijk uiterlijk.

De standaard nr. 05 uitvoering is vervaardigd uit hoogwaardig eiken en is afgewerkt met een natuurlijke olie. De olie bevat een pigment met een lichte atraciet teint voor een moderne, elegante look.

De tafelpoten zijn tactisch in een kruisvorm geplaatst en vallen iets binnen de omvang van het blad. Zo kan je aan elke zijde van de tafel plaatsnemen en garanderen wij dat je nooit last hebt van de poten.

kenmerken

  • 100% duurzaam Nederlands fabrikaat
  • handgemaakt in Brabant
  • tafelblad vervaardigd uit hoogwaardig eiken
  • afgewerkt met natuurlijke pigment olie voor een moderne look
  • fraaie ontworpen stalen tafelpoten met turquoise poedercoating
  • voorzien van een rvs merkplaatje inclusief uniek nummer

de nr. 05 is een bijzondere tafel

Je eet, werkt en geniet aan deze fraaie tafel, zoals je niet eerder hebt gedaan. In een tijd waarin boomstamtafels met industriële lompe poten de boventoon voeren, biedt keknou het stijlvolle alternatief.

De nr. 05 is onderdeel van je interieur, niet het centrum. Het meubel is zo vormgegeven dat het karakter toevoegt aan de ruimte waar het staat zonder dat het dominant aanwezig is. Uiterste verfijning op meubelniveau.

Wij bij keknou denken graag mee met de klant om hun droommeubel te realiseren. De nr. 05 is zo ontworpen dat we het blad in verschillende houtsoorten kunnen vervaardigen. Standaard gebruiken we het oerdegelijke eiken, maar bijvoorbeeld Amerikaanse noten zit ook in ons portfolio. Bovendien kunnen de poten in licht metalic lak worden gespoten, wat zeer geschikt is voor tafelbladen gemaakt van een houtsoort met een lichte kleur.

We gaan graag samen met u zitten om uw markante nr. 05 samen te stellen.

de standaard blad afmetingen

190 x 90 cm

€ 1850,-

200 x 100 cm

€ 1950,-

220 x 100 cm

€ 2050,-

maatwerk, dat zijn we gewend

we stellen graag een markante nr. 05 met u samen

CONTACT

uitgebreide informatie


bekijk de nr. 05

Kom eens een bezoek brengen aan ons atelier en bekijk, voel en ruik de nr. 05

Contact

digitale catalogus

Ontvang alle productinformatie en ontdek de eindeloze mogelijkheden van onze meubels.

Vraag aan